Opening van Samosa showroom in de Honig

Verhuizing Samosa: Honig Complex

Opening Honig-complex

Sinds het vertrek van Honig uit Nijmegen in april 2012 staat 33.000m² fabrieks- en kantoorruimte van het immense complex leeg. De gemeente Nijmegen en ontwikkelingsbureau Waalfront, beide eigenaar van dit complex, vonden dat leegstand van dit pracht pand geen optie. Daarom hebben zij besloten om het complex een tweede leven te geven. Dit door innovatieve en creatieve bedrijven de kans te geven zich te vestigen in een van de vele hallen die het oude Honig-complex rijk is. Ook Samosa heeft een plek weten te bemachtigen op deze inspirerende plek.

Vanaf eind januari is Samosa aan het verbouwen geslagen om van een deel van de Mengerij om te toveren tot werkplaats en kantoor. Na twee weken hard te hebben gewerkt was het resultaat daar: een nieuw bedrijfsruimte waarin Samosa de komende jaren vooruit kan. Ook nog eens precies op tijd voor de officiële opening van het Honinig-Complex op Vrijdag 31 januari 2014, zodat vele belangstellende een blik konden werpen op het nieuwe onderkomen van Samosa.

Tijdens de opening heeft Samosa veel positieve reacties voorbij horen komen van de vele bezoekers die aanwezig waren op het Honig-Complex. Bent u nu ook benieuwd hoe het er uitzag tijdens de opening? Bekijk dan eens de fotoimpressie van de dag. Natuurlijk bent u ook vrij om een keer bij Samosa binnen te lopen als u toevallig toch in de buurt bent of opzoek ben naar meubilair. Daarnaast zou ik zeker de facebook en de website van Samosa in de gaten houden, want de ontwikkelingen van de bedrijfsruimte zijn nog niet gestopt. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van een showroom!

img_0091 img_0099 img_0102 img_0103 img_0108 img_0117 img_0126 - Copy img_0132 img_0129_edt