Verhuizing

Wij hebben een nieuwe werkplaats gevonden! We gaan naar een nieuwe hal met meer oppervlakte. Door de jaren heen is onze werkplaats veranderd: van ruimte genoeg is het snel gegaan naar overvol en te weinig ruimte om goed te manoeuvreren. De machines en de projecten zijn groter geworden en het aantal vrije vierkante meters kleiner en kleiner.

We gaan de inrichting dan ook volledig omgooien. Zo gaan we onze showroom combineren met ons magazijn, dit heeft als voordeel dat u als klant letterlijk het bedrijf in stapt en voor ons is het een duidelijke ruimtebesparing. Op ooghoogte gaan we onze ontwerpen en producten presenteren, daaronder en daarboven zullen de stellingen gevuld zijn met onder andere de houtvoorraad.

We zijn al aan het verbouwen en een groot deel is afgerond. Het is nu een kwestie van de puntjes op de i zetten en de verhuizing regelen.

Gelukkig verhuizen we niet te ver, we blijven op het altijd gezellige Honig complex en hemelsbreed verplaatst onze voordeur nog geen 100 meter.

Met de opening bent u welkom om te komen kijken! Volg ons op facebook om de updates te volgen: https://www.facebook.com/ontwerpopmaat