Prison Island Nijmegen

Het is nogal stil de afgelopen maanden op de website en ons youtube kanaal. Dit komt doordat we met heel het team enorm druk zijn geweest met het interieur van Prison Island Nijmegen! De afgelopen maanden zijn we druk geweest met het bouwen van celdeuren, een bar, decoratiewanden, een volledig nieuw restaurant, honderden tralies en kilometers eikenhout. Binnenkort zetten we de projecten in ons portfolio. Ook maken we de video’s voor ons youtube kanaal met meer informatie over de bouw. Voor nu willen we graag de eerste foto’s laten zien! Zin in een avondje puzzelen? Kijk op https://www.prisonislandnijmegen.nl/

Wist u dat wij de vaste interieurbouwer van Olround/Bison bowling zijn?

We hebben projecten voor ze uitgevoerd in Nijmegen, Veenendaal, Haarlem, Maarsen en Utrecht. Daarnaast zullen we in 2020 een volledig nieuw interieur realiseren op hun nieuwe locatie in Maastricht.

Enkele projecten die we voor Olround hebben uitgevoerd: Chesterfield banken, Decoratie wanden, Integratie bestaande systemen, Bison bowling Utrecht

Bar van palletstelling met Wonderwall bekleding en eikenhouten barblad. Voorzien van Grolsch tapinstallatie en groot flessennest.
De staalconstructie van de bar is gemaakt van industriele palletstellingen. De stalen profielen komen terug in de constructie van het pand en zijn prominent aanwezig.
Wonderwall bekleding, uitgelicht met 20 ledspots. De panelen zijn met de hand gesneden.
De bar is bekleed met Wonderwall panelen, deze panelen zijn met de hand gesneden. Kijk voor meer informatie over dit unieke product op https://wonderwallstudios.com/product/phoenix/
Scheidingswand van eiken. Ook te gebruiken als roomdivider en in elke kromming of vorm op te bouwen.
Tussen het restaurant en de bowlingbanen zijn 2 ronde wanden gemaakt om het restaurant te scheiden van de aanwezige bowlingbanen. Per wand is meer dan een kilometer eikenhout toegepast. Elke lat is 20mm breed en steekt 50 mm uit. De latten zijn gemonteerd op een zwarte achterwand.
De wanden zijn 3300 mm hoog en voorzien van een zwarte plint.
Knusse zithoek in restaurant met lamellenwand van eiken.
Aan de restaurant kant van de wand is een gezellige zithoek gemaakt.
9 meter lange bank met decoratiewand en voetenbalk.
De eiken wanden komen op meerdere plekken in het restaurant terug. De hoge bank onder de wand is uitgevoerd met 80 verticale kussens. Er is geen voet nodig voor de tafels omdat de buizen zijn vast gestort in de vloer.
Stalen tralies met een blauwstaal celdeur en kijkluik. Deze elementen maken de gevangenis beleving compleet!
In het cellenblok van Prison Island zijn 40 celdeuren gemaakt van blauwstaal. Met echte klinknagels en een werkend kijkluik maakt het de beleving helemaal af. Een terugkomend onderdeel van het interieur van Prison island is het gevangenis thema.
De lockers zijn voorzien van muntsloten en airbrush nummering.
Prison Island is een actief spel waar flink geklommen en gekropen moet worden. Spullen zoals telefoons kunnen veilig in de lockers worden opgeborgen. De deur van de locker is 3mm massief staal en het slot werkt met een euromunt (die je natuurlijk terug krijgt)
Een leuk klein detail zijn de eiken sleutelhangers die we hebben lasergesneden.