Lange wandbank

Project omschrijving

Voor Restaurant “De Nieuwe Winkel” in Nijmegen hebben we deze lange wandbank ontworpen. De vraag was om een bank uit te werken die luchtig oogt, aan de muur gemonteerd is en natuurlijk voorzien is van lekkere kussens. De bank is opgebouwd uit 250 berken schijven die onder de kussens met elkaar verbonden zijn. De kussens zijn van wolvilt en bekleed door stoffeerderij Harpa uit Wijchen. Het leuke aan deze “verborgen” montage methode komt vooral terug in het uiterlijk van de bank, hij lijkt te zweven.

Na de opening zijn we met een paar man gaan eten en we kunnen maar 1 ding zeggen: Groentes spelen een verbazingwekkend goede hoofdrol! Ben je in voor een gezellig avondvullend programma en sta je open voor nieuwe smaken? Ga dan eens proeven: bezoek hun site via https://denieuwewinkel.com/

De bank is opgebouwd uit een stalen frame voor de montage, berken multiplex schijven en kussens met een bekleding van vilt.

Omdat je na montage niet meer ziet hoe de bank in elkaar zit hebben we daar een “timelapse” video van gemaakt. Het is altijd leuk om te laten zien hoe we dingen maken! Helaas hebben we geen beelden van het assembleren in de werkplaats maar op ons youtube kanaal zijn diverse video’s te zien van hoe we andere producten frezen en in elkaar zetten.

Wil je vaker zien hoe wij dingen zoals deze wandbank maken? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal, we proberen elke maand te laten zien hoe we dingen bouwen en waar we mee bezig zijn! Een druk op de rode knop hieronder is voldoende om ons kersverse kanaal een steuntje in de rug te geven.