NVZ Utrecht ontvangst ruimte

Project omschrijving

In opdracht van ID310 hebben we een prachtig project mogen uitvoeren, een volledige kantoor ruimte ombouwen tot woonkamer van het bedrijf. We zijn er erg trots op en aan de project omschrijving van ID310 hebben wij eigenlijk niks toe te voegen:

Afgelopen week heeft ID310 een bijzonder project voor de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) mogen afronden. De wens van NVZ was om de geschiedenis, cultuur, medewerkers en leden van haar organisatie te presenteren in een vernieuwde ontvangstruimte. ID310 heeft voor hen een bijzondere wand ontwikkeld, opgebouwd uit honderden kleine kubussen van warm eikenhout. Een gedeelte van de kubussen is aan een frame bevestigd, het andere gedeelte is uitneembaar, om te draaien en verwisselbaar. De verwisselbare blokken zijn gegraveerd met verschillende foto’s, teksten en logo’s van medewerkers en leden, in het midden van de wand pronkt het eigen logo. De ontwikkelde totem straalt aan alle kanten de organisatie en haar verhaal uit.

De warmte van de totem en de huidige huisstijl van NVZ is doorvertaald naar een stijlvolle en moderne inrichting van de ruimte. Met onder andere een op maat gemaakte houten tafel voor 12 personen, design stoelen, woonaccessoires en gegraveerde zitblokken is de ruimte omgetoverd tot de huiskamer van het kantoor.

NVZ foto wand detail NVZ foto muur eiken tafel 4x1 meter fotowand voor personeel zitblokken met logofotowand met ontvangsttafel