Tuinset van oud eiken en gegalvaniseerd staal

stoere loungeset voor in tuin met kussens

Project omschrijving

Met trots presenteren we een nieuwe tuinset, volledig op maat en een unieke combinatie van materialen. Na een gesprek met de familie is dit ontwerp ontstaan met als idee achter het ontwerp: contrast, functionaliteit en comfort.
De set is gebouwd op verzonken stalen frames die met de hand gemaakt zijn. De houten planken waar Samosa ondertussen een naam in begint te krijgen zorgen voor de afwerking, samen is het een ontwerp vol contrast en uitstraling.

De kussens (natuurlijk in de kleur die door de familie is uitgezocht) zijn van de degelijk “solar uni” stoffenreeks. De rug kussens zijn van een zachtere schuimsoort dan de zittingen om net dat beetje extra comfort te bieden.

De maten van het meubel zijn bepaald door de favoriete bank van het gezin op te meten en deze maten te kopiëren in het meubel, met een proefzit sessie er bij en na wat kleine aanpassingen is het helemaal afgesteld op de toekomstige gebruikers.

Al met al een tuinset waar we erg trots op zijn en een leuk project om uit te voeren!

Loungeset staal eiken kussens 3 Loungeset staal eiken kussens 2 Loungeset staal eiken kussens 1 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 7 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 6 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 5 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 4 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 3 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 2 Eiken gegalvaniseerd staal tuinset 1 - Copy