Sjoelbar

Project omschrijving

Lekker sjoelen, wie heeft het vroeger niet gedaan als kind? En de kans is groot dat je er later weer mee begint ver na je pensioen. Oftewel, een gat in je carrière die vakkundig wordt opgevuld door de sjoelbar van de heren van Spinnerlangkous.

Het idee? Een sjoeltafel op barhoogte, wat extra regels om het elkaar wat moeilijker te maken of om juist lekker punten te scoren. Mooi idee, alleen was er nog geen uitwerking.

Samosa heeft samen met Wowt het 3d concept uitgewerkt in diverse modellen waarbij het uiteindelijke prototype op onderstaande foto’s is te zien. Dit prototype is tevens al in gebruik op de 1e testlocatie: Hollywood event center in Rotterdam.

Als gast zit je met je vrienden rondom een bartafel en kun je lekker sjoelen met een drankje bij de hand. Als uitbater heb je een nieuwe activiteit waarbij er ruimte is voor meerdere spelers, in vergelijking met een pooltafel heb je duidelijk meer gasten op minder vierkante meters wat de omzet weer ten goede komt.

Interesse in dit meubel? Neem dan contact op met:

Matthijs de Groot

06 – 160 94 021

matthijs@spinnerlangkous.nl

Het blad van de sjoelbar is gemaakt van CNC gefreesd bamboe wat “fullcolour” bedrukt is en daarna afgewerkt in 4 lagen 2k lak. De rand is van wit Hi-Macs wat op de hoeken verwarmd is en in een 3d mal is gevormd. Het geheel is stabiel door het stalen onderstel en demontabele poten.

Bij het spel zijn enkele hindernissen en speciale stenen inbegrepen.

 

 

 

Een ideale plek om tijdens een leuk spelletje lekker te borrelen.