Serveer- en Snijplanken

Project omschrijving

Samosa produceert regelmatig serveer- en snijplanken voor diverse horecabedrijven.

Zo hebben we een grote serie snijplanken geproduceerd voor bierbrouwer Gulpener. Deze planken zijn gemaakt uit één stuk eikenhout, wat op maat gezaagd en geschuurd wordt. Daarna krijgen de planken een olie-afwerking en wordt er een leren handgreep op bevestigd door middel van schroeven.

Voor Abo Broodsnijmachines maakt Samosa een plank waar de “hotel slicer” gepresenteerd wordt. Er is ruimte om de snijmachine zowel links, als rechts op de plank te zetten. De losse bovenplank is afneembaar, en dus te gebruiken als serveerplank.

Voor Blommers Bar, een espressobar in het centrum van Nijmegen, hebben we recent twee verschillende planken gemaakt. Eén om een kleine Kalita koffiekan, een koffiekop, en een kaartje op te zetten. De ander is zo gemaakt dat er precies een klein formaat Opinel mes in past. Beiden planken zijn precies op maat gemaakt voor de voorwerpen die er in moeten passen.

Samosa kan, door de efficiënte CNC productie, gemakkelijk een grote serie planken produceren. Deze planken zijn gemaakt voor Bistro Flores. Ze worden daar gebruikt als kaasplank, waarbij er een kleine houder in de inkeping komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden bij het ontwerpen en produceren van serveer- en snijplanken, neem dan contact op via mail of telefoon.

Samosa Contact