Mobiele bar op maat gemaakt

Project omschrijving

Een mobiele bar voor uw evenement?

Bar Company verzorgt uw dranken op de mooiste locaties. Met diverse concepten zetten ze op professionele wijze een mooie ervaring neer.

De marmer bar is door ons ontworpen met gebruiksgemak in gedachte. Het verhoogde rek is in hoogte verstelbaar en in de laagste stand past hij in elke transport bus. Het staal is in een donkere koperkleur gespoten wat goed past bij de uitstraling van het marmer.

Samosa heeft (onderstaande) mobiele bars ontworpen die snel aan te passen zijn op deze concepten. Binnen 5 minuten is elk paneel van de bar te vervangen. Vervang bijvoorbeeld de eiken panelen mos panelen en de complete uitstraling is aangepast met een minimale investering. Een extra paneel, klant specifiek of universeel is snel gemaakt.

De 2 staanders boven de bar zijn in hoogte verstelbaar en kunnen uitgerust worden met diverse borden en verlichting opties. Op de laagste stand rol je de bar zo de vrachtwagen in en op de hoogste stand is hij wel 260 cm hoog.

Met de staanders in de lage positie past de bar precies in de vrachtwagen.

Ik heb interesse in een soortgelijke bar

U kunt natuurlijk gewoon bellen, we hebben geen keuzemenu of receptioniste; u krijgt direct iemand aan de lijn om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden

Bel ons

 

Door het barblad te verwijderen (met 5 vleugelmoeren) zijn de panelen eenvoudig uit de bar te tillen, het plaatsen van nieuwe panelen is dus zo gedaan. Zonder dat er gereedschap nodig is.

Heeft u interesse in een van deze barren of in een aangepast ontwerp?