Mikado Vuurschaal

Mikado vuurschaal 80 cm

Project omschrijving

Wilt u op een bijzondere wijze sfeer en warmte in uw tuin creëren? Dan is deze geweldige Vuurschaal Mikado van Samosa een uitstekende keuze! De schaal is vervaardigd van maar liefst 3 mm dik CorTenstaal en onderscheidt zich van andere vuurschalen door het bijzondere RVS onderstel. Door zijn ruime omvang kunt u er flinke blokken hout in branden.

De Mikado vuurschaal bestaat uit 2 delen, het losse onderstel en de schaal met een diameter van 80 cm. Het bijzondere onderstel is voorzien van enkele robuuste RVS poten met een diameter van Ø 48 mm en vormt een mooi contrast met de degelijke schaal.

Deze schaal is gemaakt van een koperhoudende staalsoort (CorTen). CorTenstaal staat ook wel bekend als weervast staal. Kenmerkend voor CorTenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is. Hoe meer je de schaal gebruikt, hoe mooier hij wordt.

34showroom  35showroom13showroom