Parametrische Kersies Kast

Project omschrijving

De kersies kast is een recente toevoeging aan het assortiment van Samosa. Het bijzondere van deze kast is dat deze parametrisch ontworpen is. Dit betekent dat de kast eenvoudig te configureren is naar uw wensen. Het aantal blokken en het aantal vakken is aan te passen, evenals de afmetingen van de blokken en de vakken. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en ontwerpt u uw eigen kast met behulp van het ontwerp van Samosa.

Door het gebruik van massief eikenhout en gefineerd multiplex worden de strakke lijnen van deze kast extra benadrukt. In deze strakke vormgeving is ook ruimte om ambachtelijke houtverbindingen te laten zien. Zo komen ambacht en machinale productie samen in één product.

Het hout wordt afgewerkt met natuurlijke tungolie. Deze olie laat de natuurlijke nerf prachtig naar voren komen, en zorgt tegelijk voor een langdurige bescherming van de kast. Er kan ook een pigment toegevoegd worden aan de olie, zodat het hout een tint krijgt, bijvoorbeeld lichtgrijs of donkerder bruin.

Doordat er zo veel mogelijkheden in dit ontwerp zitten, kunt u uw kast precies samenstellen zoals u dat wilt. Van een grote servieskast, tot een klein televisiemeubel. We kunnen deze zo maken dat ze aan elkaar te verbinden zijn, zodat er een kastenwand ontstaat.

Meer weten over de Kersies Kast?

Wilt u meer weten over de Kersies Kast, of één van de andere producten van Samosa? Neem dan contact met ons op.

Contact Samosa