Interieurbouw Olround Nijmegen

Project omschrijving

Prison Island Nijmegen is geopend!

De fotograaf is op bezoek geweest en heeft een reeks mooie sfeerfoto’s gemaakt van ons nieuwste interieurbouw project. Ben je benieuwd naar meer achtergrond informatie? Lees dan dit nieuwsbericht.

Olround bied Samosa altijd de mogelijkheid zich volledig uit te leven wat betreft de interieurbouw.  We hebben veel plezier gehad aan bij het realiseren van de mooie ontwerpen van Studio Daph.

De grote stalen deuren geven toegang tot de gangen met de spelkamers. De deuren zijn gemaakt van massief blauwstaal en wegen 150 kilo per stuk.

Je kan waardevolle spullen zoals telefoons opbergen in de kluizen. Ook deze kluizen zijn gemaakt van 3 mm staal en voorzien van sloten met euro inworp, natuurlijk krijg je de euro terug zodra je de kluis weer open maakt met je sleutel.

De accentwanden tussen het bowlingcentrum en het restaurant zijn gemaakt van eikenhout, beide wanden lopen rond waardoor er een grote toegang tot het restaurant ontstaat.

Een mooi detailshot van de wand waarbij de dieptewerking goed te zien is.

Achter de wand bevind zich het restaurant dat sinds de verbouwing 30 extra zit plekken heeft gekregen. Er past 190 man in het restaurant, door de indeling blijft het restaurant knus en gezellig ogen.

De bar van Prison Island is volledig door ons gemaakt, de bar is een combinatie van staal, eikenhout, veel verlichting en wonderwall wandbekleding.

De wonderwall bekleding is met spots uitgelicht. Alle verlichting in dit project is geleverd door Lighttwist

 

De banken en statafels naast de bar bieden zitplek aan 35 personen.

De signing is uitgevoerd met een knipoog naar de klassieke lichtbakken van vroeger, de tekst wordt verlicht door middel van led filament lampen waarbij het licht ook naar boven en onder kan schijnen, hierdoor ontstaan er mooie schaduwen op de muur. Deze details zijn voor ons een belangrijk onderdeel tijdens een interieurbouw project, ze zetten de puntjes op de i.