Ikea mobiele bar

Project omschrijving

Een klus voor Ikea om een mobiele bar te leveren in alle vestigingen van Nederland. De vraag is of we twaalf bars en displaymeubels in Ikea stijl kunnen maken. In de winter buiten voor de oliebollen en koffie en in de zomer voor ijs en verse sappen.

Het resultaat is een strakke bar met een functionele uitstraling. Voorzien van sfeervolle ledverlichting en 2 handige krijtborden om duidelijk te maken wat er te krijgen is.

De basis is een stalen frame in een mat witte poedercoat. De panelen en het barblad is berken multiplex dat is afgelakt in Skylt. De RVS bakken in het displaymeubel zijn uit het assortiment van Ikea zelf en worden gebruikt voor crushed ice waarna er sappen in gezet kunnen worden.

Het geheel wordt afgemaakt met 4 spots onder het barblad en een lichtbalk boven de bar. Een krijtbord maakt de juiste signing eenvoudig.

Interesse? Bekijk ook onze Waiterstations, en andere bars die we gemaakt hebben. We maken alles op maat en op bestelling.

De lichtbalk is in hoogte verstelbaar en voorzien van E27 fittingen. Maximaal is hij 2600mm hoog en in de laagste stand past hij in een standaard bus met een hoogte van 1600mm. Boven de lichtbalk zit een horizontaal krijtbord.

4 spots onder het barblad zijn in de stalen constructie gemonteerd waardoor de bedrading volledig is weggewerkt.

Het displaymeubel is voorzien van een toegangsluik voor de afvoer en het meubel kan dus overal geplaatst worden zonder een permanente afvoer nodig te hebben. De bakken zijn geïsoleerd om condensvorming door het ijs te voorkomen.

Het voordeel van een mobiele bar is dat je ze snel en gemakkelijk kunt verplaatsen.