Hiptray product presentatie

Project omschrijving

Voor Hiptray maken we diverse producten waaronder een eiken houder voor 4 wijnglazen en een houten “vending tray”. Het idee is van Hiptray, de technische uitwerking en vormgeving is van Samosa.

De Hiptray (hiptray.com) is ideaal voor beurzen, feesten of andere gelegenheden waarbij het staand serveren van gerechten gewenst is. De Hiptray is ontworpen op gastronom maat en voorzien van een comfortabele leren draagriem. Deze gastronorm bakken zijn standaard in de Horeca. Elke horecagelegenheid heeft dus al diverse bakken in hun bezit die perfect passen in de Hiptray. Daarnaast maken we diverse op maat oplossingen zoals te zien is op de afbeeldingen.

Met de wijnglashouder (of aperol, cocktails, jus etc) kun je snel en gemakkelijk dag acties aanbieden. Door 4 drankjes mooi te presenteren met een bijpassend hapje wordt actief verkopen eenvoudiger.

Het idee is van Hiptray en de technische uitwerking en productie is door Samosa gedaan. Tijdens het maken van een prototype zijn diverse verbeteringen uitgevoerd waardoor productiekosten verlaagd zijn en het draagcomfort is verbeterd. De Hiptray vending tray is vanaf deze week te koop via www.hiptray.com.

Samen met diverse bedrijven hebben we al veel producten uitgewerkt en in productie genomen. Vaak werken we een concept uit tot eindproduct: Een project begint in een ontwerpfase waarna we een prototype maken. Na een prototype voeren we een verbeterslag uit en volgt versie 2 die in productie genomen kan worden. Op ons youtube kanaal laten  hier meer van zien: Samosa Рyoutube kanaal