Gebouwinrichting “De Lunet” Nijmegen

Project omschrijving

De afgelopen maanden zijn we druk aan het werk geweest aan de eerste woontoren van het Handelskade project in Nijmegen (http://www.handelskade.nu). De Handelskade is een nieuw bouwproject waar meer dan 500 woningen worden gerealiseerd. De Handelskade is een mix van luxe koopwoningen en ruime appartementen in de sociale huur sector.

Op basis van de ontwerpen van Groosman architecten (http://www.groosman.com/) hebben we een voorstel gedaan dat is geaccepteerd. Dit betekend dat het volledige Handelskade project door ons aangekleed gaat worden in drie thema’s: Hout, Beton en Staal.

Woontoren “De Lunet” is afgerond in het thema Hout. Samosa heeft alle houten elementen in het gebouw ge├»nstalleerd:

Als je het gebouw binnen komt zie je direct een grote accentwand van kops eikenhout, achter deze wand staat een groot met eikenhout omlijst paneel waar te zien is op welke verdieping de appartementen te vinden zijn. Daarnaast zijn alle huisnummers van massief eiken, heeft elke verdieping een duidelijk nummer bij de lift en is in de parkeergarage een grote tekst “De Lunet” gemonteerd bij de ingang van de woontoren. De Lunet heeft 128 mooie woningen verdeeld over 16 verdiepingen.

We zijn nu druk bezig met het thema beton en over 2 maanden beginnen we aan het thema staal. In totaal mogen we 9 torens aankleden. Zodra er foto’s zijn van de andere thema’s zijn, zijn ze te vinden op onze website!

accentwand hout de lunetdeur open knop handelskade de lunet nijmegenhouten geluids isolatie appartement aanduiding houten huisnummer huisnummer op maatverdiepings aanduiding verdieping 2 Parkeer garage de lunet tekst Parkeergarage gebouw aanduidig De Lunet De lunet Nijmegen