Debrasseermeubels in kleur

Project omschrijving

Voor het seizoen van 2023 hebben we een nieuwe variant van de debrasseer meubels uitgewerkt. Dit keer niet met hout maar met Dibond panelen, het voordeel van Dibond is de grote keuzemogelijkheid in kleuren en structuren. Daarnaast kan uw logo in diverse kleuren geplaatst worden door middel van bestickering (met dezelfde techniek en duurzaamheid als auto bestickering).

Qua uitwerking is het meubel verder gelijk aan de Eiken/Douglas variant die u op deze pagina kunt bekijken: https://www.ontwerpopmaat.com/portfolio/debraseer-bar-terras-bar-waiterstation/

Met dit meubel bieden we u meer vrijheid om de kleuren van uw bedrijf terug te laten komen. Wilt u een blauw logo op een mat rode achtergrond? Geen probleem. Matzwart met bronskleurig logo? Geen probleem.

  • Er zijn meer dan 100 kleuren en structuren leverbaar voor de panelen.
  • Er zijn 90 kleuren mogelijk voor uw logo.
  • Het meubel wordt samengesteld van een mat zwart stalen frame met zwenkwielen, de kleur van het dibond en het logo bepaald u zelf. Wilt u weten of uw kleurcombinatie mogelijk is? Mail ons dan: Info@samosa.nl

Wat kunnen wij u bieden?

  • Het meubel kost €2085,- exclusief btw en inclusief bezorging binnen Nederland (voor Waddeneilanden geld een toeslag). Dit is inclusief uw logo in 1 kleur naar keuze.
  • De levertijd is 6 weken nadat u akkoord bent gegaan met onze orderbevestiging.