Containerterras “De Meesterproef”

Containerterras Meesterproef open voor gasten

Project omschrijving

Je zit met je restaurant op de eerste verdieping in een honderd jaar oud fabriekspand met een prachtig uitzicht over de waal. Het wordt zomer en Nederland wilt buiten zitten, terrastijd! Jammer van de 2 meter hoge betonnen muur die voor de waal staat. Samosa kwam met de oplossing.

Op de begane grond valt het totaal niet op dat achter een betonnen damwand een weids uitzicht schuil gaat. Restaurant de Meesterproef (te Nijmegen) wilt zijn gasten laten genieten van de zon én het uitzicht.

De oplossing is het realiseren van een 85 vierkante meter groot terras op 3 zeecontainers. De uitstraling van het terras past volledig bij het industriële Honig terrein waar naast horeca diverse leuke bedrijven zijn gevestigd (Bierbrouwer Oersoep, Koffiebranderij Blommers, Samosa “ontwerp op maat”, Stadsboom en vele andere)

Een brug verbind het terras met het restaurant en zo ontstaat een mooie verlenging van het restaurant. We kunnen op elk detail in gaan maar het beste is om gewoon eens op het terras te gaan eten bij de Meesterproef.

Samosa heeft het project volledig uitgevoerd, van technische tekeningen en berekeningen tot plaatsing van de containers en de bouw van het gehele project.