Catering en event meubels

Project omschrijving

Op zoek naar een catering buffet? Bekijk de foto’s en vooral de video onderaan deze pagina:

Voor Vasim Events in Nijmegen hebben we 12 mobiele meubels gemaakt, deze worden ingezet in de 2 zalen in het Vasim gebouw.

De buffet meubels zijn ideaal om multifunctioneel in te zetten voor congressen, catering en andere events waarbij snel en klantspecifiek een ruimte ingericht moet worden.

De meubels zijn op buffet hoogte gebouwd (960mm hoog) en hebben een werkblad van 700x2200mm. De bovenbouw in in totaal 3000mm hoog.

  • 8 meubels zijn voorzien van een bodemplaat voor opslag en materialen.
  • 2 meubels zijn voorzien van een biertap installatie.
  • 2 meubels zijn gemaakt om over een bestaande (huur) koeling heen te rijden.

De gebruikte materialen zijn massief eiken vellingdelen, structuurzwart gepoedercoat staal en een HPL werkblad dat wordt beschermt door een RVS rand die zwart is gecoat.

De bovenbouw is snel en zonder gereedschap te demonteren. Met een klapplint verberg je de zwenkwielen waardoor het meubel een permanente uitstraling krijgt.

Met de creatieve ideeën van Sharon Geschiere en een technische uitwerking van Samosa zijn deze meubels ontstaan.

Heeft u interesse in buffetmeubels? Neem dan contact met ons: U kunt mailen naar info@samosa.nl, bellen met 024-4200035 of natuurlijk ons contactformulier invullen.

mobiel buffet met vaste plint voor catering Bij het voorste buffet meubel is een plint te zien die het meubel een luxe uitstraling geeft.

De achterzijde is voorzien van een stevige bodemplaat om spullen uit het zicht op te bergen. Deze ruimte kan met een kunstleren gordijn (uit 2 delen) afgesloten worden.

mobiel buffet met opbouw

De staanders en opbouw van dit catering buffet zijn te demonteren door de bovenbouw er vanaf te tillen en 2 sterknoppen op het barblad los te draaien.

Het meubel is volledig demontabel waardoor reparatie en onderhoud eenvoudig uit te voeren is.

Buffetmeubel met opslagruimte op wielen

Bekijk hier een video met meer informatie en beelden over dit project: