Camper bouwpakket: Devantast

Project omschrijving

Voor devantast.nl frezen we “doe het zelf” bouwpakketten om een bestelbus om te bouwen tot een volledige camper. Als klant van Devantast kun je zelf een camper samenstellen uit diverse modules. Na productie wordt het pakket verzonden en kan de klant de bouw van zijn eigen camper starten. Samosa levert alle CNC gefreesde onderdelen. Enkele honderden stuks per bouwpakket. CNC plaatbewerking in hout met hoge eisen voor afwerking en passing.

Onze samenwerking is begonnen met een reeks aan prototypes en overleg over diverse productiemogelijkheden en aanlever specificaties van de tekeningen. Op dit moment (januari 2022) is de productie gestart en zijn de eerste 12 campers geleverd.

Hieronder staan enkele afbeeldingen en video’s van de campers, onderaan deze pagina staan de gefreesde pakketten zoals wij ze aanleveren aan de klanten van Devantast. In de telegraaf is een leuk interview over Devantast geschreven. Het artikel is hier te downloaden: Telegraaf-DOE-HET-ZELF-CAMPER

 

 

De lange en smalle onderdelen voor de vloerplaten zijn gefreesd uit 12 mm Okoume multiplex. Alle onderdelen zijn voorzien van uniek nummer zodat het sorteren en assembleren gemakkelijk verloopt.

Alles wordt op een 3 assige CNC frees verwerkt.

Het gemiddelde interieur van een camper weegt 240 kilo.

Op dit detail zijn de sleuven te zien voor het servies dat in de keuken komt. 6 borden staan stevig vast in een gefreesde houder.

Alle onderdelen worden met zorg gefreesd om zo min mogelijk nabewerking te hebben bij assemblage.

Voor CNC plaatbewerking kunnen we ook u ondersteunen in serieproductie en productontwikkeling. Als u meer wilt weten over onze werkzaamheden kunt u contact opnemen via onze contactpagina: https://www.ontwerpopmaat.com/contact/