Blommers koffiebar

Project omschrijving

Blommers heeft een bar! Na jaren koffie branden zijn ze nu ook hun eigen koffiebar begonnen. Het nieuwbouw pand is volledig door ons ingericht waarbij diverse soorten eiken gecombineerd worden met een 6 meter lang RVS barblad en zwarte elementen. Een leuk detail is de 3 meter hoge Taatsdeur die onzichtbaar is weggewerkt in een van de wanden.

Blommers is pas net open en is al direct genomineerd voor “Best coffee concept” door de prestigieuze Entree awards. Bij deze prijs wordt gekeken naar natuurlijk de perfecte kwaliteit van de koffie maar ook naar het geheel, uitstraling en beleving.

De bar is voorzien van een 6 meter lang RVS blad dat volledig op maat gemaakt is. Elke doorgang voor de espressomachine, waterkokers, dripstations en andere apparatuur is vooraf ingetekend zodat leidingwerk uitkomt in de daarvoor bestemde kasten zonder zaag of slijpwerk op locatie.

De bars in de raamkozijnen zijn 3d ingescand (zie de laatste foto op deze pagina) daardoor hebben we ze volledig digitaal kunnen intekenen en hebben we op locatie alleen hoeven monteren. Het grote voordeel? Op locatie in een minimale tijd met minimale overlast een perfect passend product leveren.In de Horeca heb je nooit opbergruimte genoeg. Deze warm ogende wand van eiken doet dienst als verborgen opbergkast. In deze wand is een taatsdeur verwerkt waarbij enkel het handvat zijn aanwezigheid verraad. Deze wand en vooral de verborgen deur maakt het interieur van Blommers bar tot een erg mooi project. Het 3d scannen van de kozijnen om een perfecte passing te garanderen. Dankzij deze techniek besparen we enorm veel tijd met inmeten en op maat maken. Zo kunnen we snel en accuraat leveren.