Bison bowling Utrecht

Project omschrijving

Samosa is terug van weggeweest, althans op onze site dan. We hebben een enorm drukke en leuke periode achter de rug en nu is het tijd om te laten zien wat we allemaal gemaakt hebben.

We beginnen met Bison bowling Utrecht. Een volledig nieuw bowlinghuis met 10 banen. We hebben oa sfeerbepalende plafonddecoraties aangebracht. Een gebogen schoenenkast voor 180 schoenen ontworpen en nieuw voor ons: Chesterfield banken op maat!Decor plafond bowling utrechtHet plafond is opgebouwd uit een weefpatroon van dunne eikenhouten planken. Het resultaat is een spel van glooiende vormen die in elkaar over lopen en beginnen (of eindigen) op de 4 “stammen” op de muur. In totaal is er 300m2 aan eikenhout aangebracht.

Bowling sier plafondKunst plafond decoratieVerlicht metalen logo bison bowling

De Cor-Ten staal logo’s zijn ook daadwerkelijk van massief staal, 3 mm dik en voorzien van ledverlichting die met de aanwezige lichtshow mee kleurt. De logos hebben een diameter van 2400 mm (2,4 meter)
Corten staal logo met led

Rad van avontuur

Houten rad van avontuur

Het altijd aanwezige rad van avontuur is gemaakt van massief eiken en 120 cm in doorsnee. De bowlingpins en de tekst “Bison bowling” zijn ingelegd in het hout, de prijzen kunnen genoteerd worden op krijtborden zodat er snel ingespeeld kan worden op actualiteiten. Roltrap schoenenkast

De schoenenkast biedt plaats aan 180 paar schoenen, de hele kast is gebogen waarbij gebruik gemaakt wordt van eiken en staal. De trap aan de voorzijde kan over het gehele kast verplaatst worden door middel van een rolsysteem. In het midden van de kast is een Phocabby geïnstalleerd, hiermee kunt u een “selfie” of groepsfoto maken en deze wordt op de website van Bison  bowling geplaatst.

Bison bowling schoenenkast

Social media station in schoenenkast

Bowling utrecht schoenenkast

De vide (opgang naar de toiletten) is voorzien van eenzelfde plafond als boven de banen met als toevoeging een selectie aan gehalveerde bowling pins. IJs bak icebucket voor bierWC meubel met kranen en spiegel op maat

WC meubel op maat Het vrijstaande wasmeubel dat tussen de dames en heren toiletten staat is voorzien van voetbediening en natuurlijk met infrarood voor het gebruiksgemak. Het betonnen blad zorgt voor een mooi contrast  met het zwarte staal en het geoliede hout.