Tel. 024-4200035
info@ontwerpopmaat.com

CNC staal lasersnijden

De techniek

Het lasersnijden van staal is een vak apart. De benodigde machines zijn zo kostbaar en groot dat er complete bedrijven zijn die niks anders doen dan lasersnijden voor andere bedrijven. Samosa heeft dan ook geen staal snijdende laser maar besteedt deze werkzaamheden uit.

Wij maken de tekeningen op dezelfde wijze als voor onze eigen laser en in plaats van dat we het uit hout snijden in onze eigen werkplaats laten we het uit staal snijden (tot wel 20 mm dik).

Kosten

Aan de hand van uw wensen kunnen we een gedetailleerde offerte uitbrengen. Als u al een tekening heeft kunnen we binnen 24 uur een offerte uitbrengen.

Vermeld dan wel het volgende:
Materiaal (Rvs, aluminium, staal, CorTen staal enz.)
Aantal producten dat u nodig heeft
Dikte van het materiaal
Levertijd (binnen 3 dagen kan maar is natuurlijk wat duurder dan binnen 2 weken)

Aandachtspunten

Er is veel waar u aan moet denken voordat u überhaupt begint met tekenen. Bijna alles is mogelijk maar sommige bewerkingen zijn onnodig kostbaar of kunnen door kleine aanpassingen voordeliger zijn. Het is daarom altijd verstandig om even contact met ons op te nemen om in het begin de unieke mogelijkheden maar ook beperkingen door te spreken.

Productie

Enkelstuk of vele honderden producten maken we voor onze klanten. Volledige producten of slechts kleine onderdelen, in overleg met u bepalen we de randvoorwaarden en doen we een voorstel.

Van eenpitter meubelmaker tot multinationals zitten in ons klantenbestand.

Wij ontzorgen u.

We kunnen snel en gefundeerd uw wensen met u doornemen en verbeterpunten voorstellen. De ervaring leert ons dat een ontwerp vaak met lichte aanpassingen goedkoper, sterker of efficiënter gemaakt kan worden.

Uw product tot op de 10e millimeter nauwkeurig.

CNC maakt het mogelijk om keer op keer tot op de 10e millimeter nauwkeurig te produceren. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit bieden en weet u zeker dat wat u besteld ook klopt.

Voorbeelden

Producten met laser gesneden onderdelen

Materialen:
Staal
Cor-Ten staal
Aluminium
RVS

Achtergrond informatie

Het snijden van staal is een proces dat in zeer korte tijd voor unieke meubels of onderdelen kan zorgen. Zelfs in kleine series is de productie van laser gesneden onderdelen vaak erg betaalbaar.

Producten

Geproduceerd met behulp van CNC
  • Leerkleur naar keuze en stevig eigen ontwerp
  • Lamel lampen reeks. Indirect sfeervol licht en messing fitting.
  • Met hout ingelegd logo