Werkplaats

Het hart van Samosa is de werkplaats en zijn mensen die daar werken. Een goed machinepark in combinatie met de juiste kennis zorgt er voor dat we al veel klanten hebben kunnen helpen aan de producten die ze nergens anders kunnen vinden.

Altijd zoeken we naar mogelijkheden en machines die er voor zorgen dat we ons werk beter, mooier, sneller of met minder materiaalverlies kunnen maken.

U bent altijd welkom om even te komen kijken in onze werkplaats.

Freeswerk en laserwerk

Kijk ook eens onder het tabblad “over Samosa” op deze website. Hier vindt u gedetailleerde informatie over de mogelijkheden.

Laswerk

Samosa kan voor u laswerk uitvoeren. Bij ingewikkelde vormen in buizen, platen of kokers laten we deel fabricaten lasersnijden. Zo kunnen we voor u de ingewikkeldste vormen uit massief staal leveren tot wel 20 mm dik.

Machines

We zijn trots op ons unieke machinepark. Van oude zware ambachtelijke machines tot moderne lasermachines worden gebruikt om uw producten te maken.

Wij ontzorgen u.

Door het brede scala aan mogelijkheden kunnen we projecten volledig uit handen nemen. Omdat we ons richten op een efficiënt productieproces kunnen we vaak snel en tegen een goede prijs leveren.

Veiligheid

Met al die zware machines staat veiligheid hoog in het vaandel. De omgeving waar we vrijwel de hele week aan het werk zijn moet gezond zijn. Dit doen we door moderne automatische afzuigsystemen, Hepa fijnstoffilters en infrarood schermen voor de cnc machines.

Achter de schermen