Tel. 024-4200035 B.g.g 06-51519963
info@ontwerpopmaat.com

Werkplaats

Achter de schermen

Het hart van Samosa is de werkplaats en zijn mensen die daar werken. Een goed machinepark in combinatie met de juiste kennis zorgt er voor dat we al veel klanten hebben kunnen helpen aan de producten die ze nergens anders kunnen vinden.

Altijd zoeken we naar mogelijkheden en machines die er voor zorgen dat we ons werk beter, mooier, sneller of met minder materiaalverlies kunnen maken.

U bent altijd welkom om even te komen kijken in onze werkplaats. Een eerste glimp kunt u zien in de video op deze pagina.

Freeswerk en laserwerk

Kijk ook eens onder het tabblad “over Samosa” op deze website. Hier vindt u gedetailleerde informatie over de mogelijkheden.

Laswerk

Samosa kan voor u laswerk uitvoeren. Bij ingewikkelde vormen in buizen, platen of kokers laten we deel fabricaten lasersnijden. Zo kunnen we voor u de ingewikkeldste vormen uit massief staal leveren tot wel 20 mm dik.

Magazijn

Samosa heeft een magazijn en veel op maat gemaakte transportkarren. Hierdoor kunnen we snel en zonder zware lichamelijke belasting de materialen van het magazijn naar de werkplaats vervoeren.

Pennentafels

Alle tafels van Samosa zijn voorzien van een pennenraster, hierdoor kan elk werkstuk perfect haaks ingeklemd worden en is er minder tijd nodig voor het maken van mallen.

Machines

We zijn trots op ons unieke machinepark. Van oude zware ambachtelijke machines tot moderne lasermachines worden gebruikt om uw producten te maken.

Wij ontzorgen u.

Door het brede scala aan mogelijkheden kunnen we projecten volledig uit handen nemen. Omdat we ons richten op een efficiënt productieproces kunnen we vaak snel en tegen een goede prijs leveren.

Veiligheid

Met al die zware machines staat veiligheid hoog in het vaandel. De omgeving waar we vrijwel de hele week aan het werk zijn moet gezond zijn. Dit doen we door moderne automatische afzuigsystemen, Hepa fijnstoffilters en een systeem dat de volledige werkplaats spanningsloos maakt in een geval van nood.

Milieu

Hoe voorzichtig we ook werken bij Samosa, er blijft altijd restmateriaal over. Omdat we uit overtuiging alleen met massief en schoon hout werken is dit restproduct erg schoon. Dit hout gebruiken we om met kachels ons bedrijf te verwarmen. De afvalstroom van Samosa is beperkt tot slechts één 200 liter container per 2 weken. Daarnaast gebruiken we geen lakken of andere middelen met chemische oplosmiddelen. Voor onze eigen gezondheid en die van het milieu een logische keuze.

Onze machines

Machinepark

We hebben een uitgebreid machinepark waarvan een selectie te zien is op de foto slideshow hiernaast.

Houtbewerking

CNC NC 2612 frees
CNC WK 1313 frees
CNC NC 1216 laser graveer/snijder
Formaatzaag
Afkortzaag
Vlakbank
Vandikte bank
Langeband schuurmachine
Verticale bandschuurmachine
Schuur / Afwerk trommel

Metaalbewerking

Lorch Mig/mag
Cebora Mig/mag
IMS Tig
CUT 40 Plasmasnijder
Bewo 315 afkortzaag
Zetbank
Buiswals
1200×2500 pennentafel
Kolomboor v.v. kruistafel

Achter de schermen