Onze Werkwijze

Een persoonlijke benadering met oog voor techniek.

Persoonlijke Benadering

Bij Samosa vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Bent u op zoek naar een interieur voor uw horecazaak? Heeft u een mooi display nodig voor uw producten? Maak dan gerust een afspraak met ons.

Duurzame Producten

Als producent hechten wij veel waarde aan het maken van kwalitatief goede producten die een lange levensduur hebben. Hiermee ontzorgen wij u en onszelf. We willen bij u terug komen voor nieuwe projecten en niet voor onderhoud.

Vertrouwde Bron

Ons hout is voornamelijk afkomstig van lokale vaste leveranciers waarmee we al jaren samen werken. Door voor meerdere projecten tegelijk in te kopen kunnen we de inkoopkosten drukken. Veel materialen hebben we op voorraad.

Waarom Samosa?

Productie

Bij Samosa worden moderne productieprocessen gebruikt om snel te kunnen offreren én produceren. Dankzij ons deels geautomatiseerde proces kunnen we heel voordelig unieke producten leveren.

Kwaliteit

Een product van Samosa is gemaakt om lang mee te gaan én om lang gebruikt te worden. Hoe mooi het ontwerp ook is, een product moet ook een functioneel gebruiksvoorwerp zijn. Dit is precies waar we bij Samosa tijd en moeite in stoppen. Bij Samosa wordt gebruik gemaakt van pure materialen, waardoor deze materialen het best tot hun recht komen. We kiezen vaak voor massief Europees hout omdat het ons een vertrouwde bron en bewezen kwaliteit biedt.

Service

Bij een goed product hoort een goede service. Graag ontvangen we u in onze werkplaats om samen in gesprek te gaan over uw idee. Of het nu gaat om uw project uit werken en produceren of om CNC freeswerk.

Voor technisch advies kunt u bij ons terecht.

Samosa is in 2011 gestart

Het bedrijf is ontstaan vanuit een project in Zuid-Afrika waar Guus en Tom aan hebben deelgenomen. Zij zijn daar een bedrijf gestart dat speeltoestellen en picknicktafels van hout maakte. Dit deden ze samen met de lokale jeugd uit sloppenwijken, die weinig kans hadden op een goede toekomst.

Het plaatsen van de speeltuinen, vaak midden in arme sloppenwijken, was een project op zichzelf.

Tijdens deze samenwerking in Zuid-Afrika ontdekten we dat onze sterke kanten elkaar erg goed aanvullen. Na het succes van dit project hebben we besloten om de samenwerking door te zetten in Nederland.

Tegenwoordig richt Samosa zich op de productie van interieurs en de serieproductie van houten producten.