Kom langs op 28 maart!

Het hele Honig complex gooit voor u de deur open.
Expeditie Honig opendag bij samosa

Open dag: Welkom

Expeditie Honig 2015
Op zaterdag 28 maart 2015 vindt de nieuwe editie plaats van Expeditie Honig: de open dag van het Honigcomplex. De ondernemers van het complex nodigen iedereen uit om, iets meer dan een jaar na de vorige open dag, een kijkje te nemen bij de verschillende bedrijven die zich hier de afgelopen jaren hebben gevestigd. Expeditie Honig begint om 14:00 uur en duurt tot 21:00 uur.
In een jaar tijd is er veel veranderd op het complex. Waren er een jaar geleden slechts enkele bedrijven geopend, zijn er in het afgelopen jaar meer dan 20 bedrijven bijgekomen. Tegenwoordig is het complex een bruisende hotspot waar van alles te doen en beleven is. Je kunt er sporten, kunst en cultuur snuiven en genieten in een van de bijzondere restaurants en cafe’s. Expeditie Honig neemt je mee langs alle ondernemingen die er nu gevestigd zijn!
Reden genoeg dus om een nieuwe open dag te organiseren. Van de grote hallen van de Oosterse Markt tot de werkplaatsen van De Smeltkroes. En van de grote indoor beachvolleybalhal van de Beachfabriek tot de koffiebranderij van Blommers Coffee Roasters. Met meer dan 30 bedrijven is er op het complex voor iedereen wat te doen!
Een deel van de hallen op de begane grond is overgenomen door de creatievelingen van De Smeltkroes: een plek waar nu meer dan 80 ondernemers werken en elkaar versterken. Aan de andere kant van het complex zit het populaire Bounz waar 35 aan elkaar geschakelde trampolines zorgen voor de perfecte plek om je uit te leven voor jong en oud. Naast Oersoep heeft brewpub Stoom zich gevestigd. In het biercafé van de brouwerij kun je de lekkerste biertjes nuttigen in combinatie met kip van het spit en de beste hamburgers van Nijmegen.
Laat je rondleiden en verrassen door al het moois dat het Honigcomplex te bieden heeft! De werkplaatsen van Samosa en Stadsboom, het kartonnenhuis van Fabrikaat, brewpub Stoom, de sportplaatsen van Crossfit Waalfront en Riverland Health Centre, de koffie van First Things First en nog veel meer.
Over het Honigcomplex:
Sinds april 2013 wordt er op verschillende manieren gewerkt aan het opnieuw tot leven brengen van het Honigcomplex aan de Waalbandijk. Op plekken waar vroeger Honig-soepen werden bereid, zitten nu bedrijven zoals ambachtelijk restaurant De Meesterproef, cultureel podium Brebl en kunstgalerie Bart. De leegstaande fabriek is getransformeerd tot de hotspot van Nijmegen dat zowel het complex als de stad nieuw leven heeft ingeblazen.
Naast ruimte voor ondernemers biedt het Honigcomplex ook volop mogelijkheden voor evenementen, congressen en bijeenkomsten.

 

Kijk voor meer informatie op www.honigcomplex.nl