Blommers koffie op proeftafel

Koffiebranderij Blommers & First Things First.

Onze nieuwe buren zijn geopend, een prachtige branderij met koffiebar. Natuurlijk is het meubilair van Samosa aanwezig om de juiste sfeer te scheppen.
Blommers importeert koffie uit heel de wereld, deze branden ze met passie en respect voor de natuurlijke smaak. First Things First serveert deze koffie in combinatie met heerlijke lunches en maaltijden.

Samosa heeft meegedacht over het meubilair en is onder andere verantwoordelijk voor de lange eiken tafel die tussen 2 pilaren hangt, deze tafel is om koffie te cuppen (proeven). De grote volledig zwevende tafel bied veel ruimte en blijft luchtig doordat de tafel geen zichtbare ondersteuning heeft.

De koffiebar staat vol met gezellige tafels die gemaakt zijn van oude materialen uit de fabriek, de onderstellen zijn door Samosa op maat gemaakt.

De bar, weer gemaakt van oude materialen die in het pand aanwezig waren, is voorzien van een stevige stalen rand. Al het hout is schoongemaakt en geolied. De olie hersteld de originele uitstraling en geeft het hout een authentieke uitstraling.

Een mooi voorbeeld van oude materialen een 2e leven geven!

blommers koffie coffee first things first eiken werkblad honig fabriek 3 blommers koffie coffee first things first eiken werkblad honig fabriek blommers koffie coffee first things first eiken werkblad honig fabriek 2 blommers koffie coffee first things first eiken werkblad honig fabriek 4 blommers koffie coffee first things first eiken werkblad honig fabriek 5