Interieur op maat

Met uw wensen ontwerpen, produceren en monteren we een gloednieuw interieur
Vormgeving
Zoals u het mooi vindt

Samosa geeft samen met u vorm aan uw nieuwe interieur. Van horeca-inrichting tot een kastenwand in uw nieuwe huis. We nemen uw inspiratie en onze ervaring als interieurbouwer mee in het proces.

Sfeer
Een plek waar iedereen zich thuis voelt

Sfeer en beleving zijn enorm belangrijk in een interieur. Factoren als materiaalgebruik, vormgeving en verlichting zijn essentieel om een prettige sfeer neer te zetten. Samosa werkt nauw samen met diverse leveranciers om het beste resultaat te krijgen.

Praktisch
Van alle gemakken voorzien

Een interieur moet naast mooi vormgegeven, ook praktisch in gebruik zijn. We denken tijdens het ontwerp mee als het gaat om gebruiksgemak, hygiëne en een degelijke constructie.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Een ontwerp op maat

Eerste contact

Tijdens het eerste gesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn, en hoe wij daar als interieurbouwer op in kunnen spelen. We gaan aan de slag met inspiratie-afbeeldingen en zullen het hebben over het materiaalgebruik, de vormgeving en het budget wat u in gedachten heeft.

Locatiebezoek

Om meer gevoel te krijgen bij de ruimte waarin het interieurproject wordt uitgevoerd, komen we een keer op bezoek. We nemen dan alle maten op en kunnen nog een keer goed naar de vormgeving kijken: sluit deze aan op de omgeving waarin we gaan bouwen?

Voorstel & Offerte

Na het inmeten en ontwerpen sturen we u een voorstel met gedetailleerde tekeningen toe. Ook voegen we daar 3D afbeeldingen aan toe om een zo goed mogelijk beeld te geven van het ontwerp. We maken een offerte op met de meest actuele materiaalprijzen.

Realisatie

In onze werkplaats maken we uw ontwerp.
Materiaal

We maken gebruik van duurzame materialen zoals eikenhout en gecoat staal. Een barblad van eikenhout met een olie-afwerking is gemakkelijk schoon te houden en kan eenvoudig voorzien worden van een nieuwe laag olie, als dat nodig is.

Werkplaats

De onderdelen van uw interieur worden door middel van computergestuurde machines geproduceerd. Daarmee kunnen we accuraat en economisch onderdelen produceren, die worden geassembleerd en het uiteindelijke product vormen.

Montage

De productie van het interieur gebeurt deels in onze werkplaats, waarna we het bij u op locatie plaatsen en afmonteren. We zorgen ervoor dat alles netjes is afgewerkt en we gaan pas weg als u tevreden bent.

Reviews

Vaste klanten70%

Vertrouwen

Veel van onze klanten komen bij Samosa terug voor een nieuw project. We hechten hier veel waarde aan: immers, mond tot mond reclame is de beste reclame.

Waar kan ik meer interieur voorbeelden zien?

In ons portfolio voegen we regelmatig nieuwe interieurs toe die we gerealiseerd hebben. Heeft u vragen, mail ons dan gerust!

Naar portfolio

 

Ik heb wat vragen

U kunt natuurlijk ook gewoon bellen, we hebben geen keuzemenu of receptioniste; u krijgt direct iemand aan de lijn om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden

Bel ons

Meer van ons werk zien?

Volg ons op instagram en kijk mee achter de schermen.