Display & Product presentatie

Goede presentatie ondersteunt uw product
Producten
Altijd een product op maat

Samosa maakt displays en presentatiemiddelen voor zeer uiteenlopende producten. Bij elk product maken we een nieuw ontwerp en een prototype, zodat we zeker weten dat het product goed tot zijn recht komt.

Presentatie
Ondersteunend en een toegevoegde waarde

Het is belangrijk dat uw product zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. We helpen u met de materiaalkeuze en zorgen dat de afwerking altijd op het gewenste niveau is.

Aantallen
Efficiënte serieproductie

Samosa maakt veel gebruik van automatisering en computergestuurde productie. We kunnen gemakkelijk opschalen naar een groter productievolume als u daar om vraagt.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

Een ontwerp op maat

Uw aanvraag

Wellicht heeft u al een idee hoe de productpresentatie eruit moet zien. Dan gaan we direct aan de slag met ontwerpen. Als u nog geen idee heeft, helpen we u met het vinden van een vormgeving die bij uw product past.

Ontwerp

Als uw wensen duidelijk zijn, gaat één van de ontwerpers van Samosa aan de slag met het ontwerp. We kijken met u naar de materiaalkeuze, de detaillering en nemen ook al de voorgenomen productiemethode mee in het ontwerp. Het is dan een kleine stap om te beginnen met onze productie in huis.

Voorstel & Offerte

Van het definitieve ontwerp ontvangt u een voorstel en een offerte, gebaseerd op een vooraf afgesproken productie-aantal. Het voorstel bevat ook een aantal 3D afbeeldingen, zodat duidelijk wordt hoe uw presentatie-product eruit komt te zien.

Productie

In onze werkplaats maken we uw product.
Materiaal

Al tijdens het voortraject hebben we het over materiaalkeuze. We kunnen in onze showroom veel voorbeelden laten zien van de diverse mogelijkheden. Ook kunnen we, als u u dat vraagt, meerdere prijsberekeningen maken, op basis van verschillende materialen.

Kleine & Grote series

Als het ontwerp definitief is, kunnen we beginnen met een kleine serie. Wanneer blijkt dat er nog een serie, of een grotere hoeveelheid nodig is, kunnen we voor u snel opschalen naar een groter volume.

Afwerking

We zorgen ervoor dat de producten die u geleverd krijgt aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. De producten zijn eenvoudig zelf op te bouwen, of zijn al door ons geassembleerd in de werkplaats.

Reviews

Vaste klanten68%

Vertrouwen

Veel van onze klanten komen bij Samosa terug voor een nieuw project. We hechten hier veel waarde aan: immers, mond tot mond reclame is de beste reclame.

Waar kan ik meer producten vinden?

In ons portfolio vindt u meer voorbeelden van producten die we gemaakt hebben.

Naar portfolio

 

Ik heb wat vragen

U kunt natuurlijk ook gewoon bellen, we hebben geen keuzemenu of receptioniste; u krijgt direct iemand aan de lijn om u verder te helpen en uw vragen te beantwoorden

Bel ons